Nyttig

Spørsmål vi ofte får:

Kan jeg bestille kaker på en gitt dato frem i tid?

Ja det er mulig. Du legger bare ønsker hente eller leveringsdato i handlekurven før du går til kassen for betaling. Du kan også legge med en melding til oss med litt ekstra informasjon om du ønsker dette.

Her er en video som viser deg hvordan:

Hva inneholder kakene?

Ganske enkelt, kun mandler, melis og eggehvite. Ingen tilsetningsstoffer.
Melisen inneholder dråper av sitron.
Noen av kakene har mørk overtrekkssjokolade. Denne inneholder ikke melk, men det kan være spor.

Er det mel i kakene eller i formene?

Nei, det er ikke mel verken i kakene eller formene. Vi benytter moderne teflonbelagte former uten mel eller formfett.

Skal man legge en brødskalk i kakeboksen?

Vi anbefaler at du oppbevarer kakene i en tett pose i fryseren frem til de skal serveres (tiner på ca. 20 minutter i romtemperatur). Dersom det blir rester til overs, kan disse fryses på nytt. Bruk en tett pose.

Må vi forhåndsbestille kaker?

I forbindelse med høytider anbefaler vi deg å bestille kaker. Dette gjør du enkelt på vår hjemmeside. Vi baker kaker fortløpende hele året, det er bare å komme innom i bakeriets åpningstid.

Hvor mange gjester kan vi beregne pr. kake?

Dersom det serveres andre kaker i tillegg kan man forvente at en kake holder til ca. 20-25 personer, men dette avhenger naturligvis hvor kakeglade gjestene er.

Ferdig oppsatt kake eller bygg-selv kake i firkantet boks?

Alle våre kaker blir pyntet ferdig med melis. Som nevnt over, anbefaler vi at kaken oppbevares i fryser frem til den skal serveres. Vår firkantede boks måler 19 x 19 x 13 cm og får fint plass i en liten fryseboks. Det er veldig enkelt å sette ringene opp på hverandre.

Trenger man "å lime sammen" kaken?

Med mindre man skal svinge seg med kaken, syns vi ikke det er behov for å lime ringene sammen. Det er lettere å forsyne seg om ringene ikke sitter fast.