Om Oss

MØT KRANSEKAKEDAMEN KATE 

Jeg er helikopterpiloten som gjorde hobbyen til mitt levebrød. Jeg elsker å bake. Og jeg blir oppriktig glad når jeg ser hvilken glede mine kaker gir. 

I det som en gang var en stall setter jeg nå min ære i å trylle frem de deiligste kransekaker, mandelroser og andre godbiter. 

Grini Hjemmebakeri holder til i låven på Grini gård hvor jeg vokste opp. Gården har vært i familien i seks generasjoner. Gårdsproduksjon var det dessverre lite igjen av da jeg plukket opp min mors gamle kunst med hjemmelagde kransekaker. 

I bakeriet dyrker vi solid håndverk og benytter råvarer av topp kvalitet. Det sikrer det beste resultatet for mine kaker. 

De er ekte, velsmakende og glutenfrie!

Siden det vi lager er blitt stadig mer populært, har vi overtatt mer og mer av låven. Utenfor har vi et ekstra utsalgssted så vi slipper kø. Fra den spede starten med bare kransekaker lager vi nå kransekaker i alle varianter, mandelroser, granola, sjokolade og mye mer. I tillegg til alle våre egne kjente varer, selger vi også velsmakende produkter fra andre småprodusenter vi kjenner og liker. Utvalget varierer selvsagt med sesong og tilgang, men vi tror du vil finne noe godt uansett når du tar turen innom.

Hvordan kommer du deg til Grini Gård?

Gården har adresse Griniveien 159, 1359 Eiksmarka. Bakeriet holder til i låven på Grini gård som ligger helt øst i Bærum, ikke så langt fra Røa. 

Det er mulig å parkere rett utenfor bakeriet. Utenfor golfsesongen kan du også fint parkere på Grini Golfklubb sin parkeringsplass og spasere de 50 metrene bort til oss.

Kommer du med kolletivtransport er det enkleste å ta t-banelinje 2 retning Østerås og gå de 5 minuttene det tar å gå 500 meter fra Eiksmarka stasjon .